Hoppa till sidans innehåll

Kallelser och uppdatering kontaktinformation

2017-08-30 15:21
Idrottonline har uppdaterat systemet för kallelser och vi kommer gå över till att hantera kallelser i det systemet istället för i bokat.se. För att det skall fungera bra under säsongen kommer vi behöva uppdatera kontaktinformation.
  • Uppdaterad: 2017-08-30 15:21

Vi behöver också vänja oss vid systemet både som ledare och föräldrar. Vi kommer därför börja med att kalla till ispass och barmarksträningar via idrottonline. Under säsong kommer vi inte att kalla till träningar utan endast till matcher, cuper. domarinsatser och liknande. 

För att det skall fungera bra behöver vi uppdatera registret i idrottonline med mail, telefonnummer mm vilket jag till stora delar har. Dock behöver jag samla in personnr för samtliga föräldrar. Jag återkommer per epost om det. 

Kallelserna som går ut kommer man att kunna se hur man själv svarat, vilka andra som är kallade och hur de svarat. 

Enligt uppgift kommer också en uppdaterad idrottonline app inom någon dag. Exakt vilken funktion som kommer där får jag återkomma kring. Just nu är det via epost endast kallelserna går ut.

Om ni INTE får en kallelse idag till ispass på söndag är jag tacksam om ni hör av er till mig. Svara gärna på kallelsen också även om ni inte skall delta så vet vi att det går fram.

 

Skribent: Staffan Lindgren
Epost: This is a mailto link

Kontaktuppgifter finns under Truppen/Ledare

Huvudsponsorer

 

 

 

 

04-lagets egna sponsorer

 

k-naslund-maleri

 

 

J.bil

 

image001 Zublinimage002 Zublin

 

eleffekt

 

cramo

 

 

 

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Bandy
Box 90213, Målkurvan 1
12023 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0868456176 (mobvxl), 086047511 (klubbhus)
E-post: This is a mailto link

Se all info